torsdag 29 juli 2010

Gott skratt !!

Jag och Malin sitter i soffan och kollar runt lite på olika sidor i Norge och hittade denna på ett köp centrum , om man e gammal och benen inte orkar lyfta en hela vägen runt , så finns dessa smarta färd medel till hjälps =) Hahaha...

Gillar rullstolen mest faktiskt...

Orkar inte... tyvärr

tisdag 27 juli 2010

Malin är taggad!


Dags för en efter längtad kväll på liseberg :)

måndag 26 juli 2010

Egen tid !

Har precis suttit ute på balkongen och målat naglarna. Kom och tänka på att jag faktiskt har otroligt långa naglar för en gångs skull.. Men sen loggade jag in på internet och satte mig och läste bloggar och hittade denna bilden på en sida.



Hur tänker man ? Är det värt att leva ett så låst liv och förstöra hela sig själv för ett jävla rekord ? Ser ju helt för jävligt ut tycker ialf jag , men tror att alla tycker det ser rätt äckligt ut.. Men största frågan är ju hur hon tar sig igenom vardagen ?

Denna är till dig Honey..
Jonas som är så otroligt rädd för spindlar... =)
Och älskling detta är världens största hus spindel...

Inga ideer...

Är helt tom på bra ideer om vad man ska blogga om! Men eftersom Diana gav mig så bra kritik för min uppdatering häromdagen så får jag fortsätta =) Sen spelar det väl ingen roll vad jag uppdaterar med eller ? haha ... Kanske lite mer bilder..

Och denna är till dig!
Min bästa bild någonsin på dig Hubba !

söndag 25 juli 2010

Havet


Hittade en bild på sara och jonas på telefonen. Regnar ju idag. Så något får man ju lägga upp som påminner om sommaren !