måndag 28 juni 2010

Midsommar !!

Midsommar firades hos Elin i härryda =)

Jag , Elin och en full Sara =)



Jag fastnade lite för små grodorna =)

Solig dag !


Då sitter man hemma hos Jonas i soffan tillsammans med Diana ! Diana satt vid datorn och klagade på mig om min blogg eftersom jag klagat på hennes uppdateringar.. DÅLIGT DIANA ! Men insåg att jag e lika kass själv om inte kassare...

Men hur som helst , brist på fantasin i skrivandet , så det blir ett foto åter igen !!

torsdag 10 juni 2010

Återblick !

Sitter och funderar och tänker tillbaka på den dagen då jag vinkade hej då till vännerna när jag flyttade till Norge ! Grät hela vägen till Norge hehe ... Fy vilken känsla ! Men å andra sidan så hade jag längtat så efter att flytta pga allt snack och allt som är hemma .. Men det slutade riktigt bra och trvides som fisken i vattnet i Norge ! Älskade allt i norge .. Men något fattades , Vännerna ! Men visst fick man nya vänner också ... Men det var aldrig detsamma ! I norge så fanns inte dom där vännerna som man kunde ringa till bara för att få en kram eller bara skrika på någon utan att man behövde säga något ..

Nu när jag flyttat hem så känns det som om att varför flyttade jag ? Inser nu att ingen kommer någonsin kunna ta deras plats , Älskar mina vänner så högt så det finns inga ord för det ! Guld värt att veta att man bara e någon mil eller någon minut i från dom om det skulle vara något . och jag ställer alltid upp för er !

ÄLSKAR ER !
Tack för att ni alltid finns <3