måndag 31 maj 2010

TED !

Jag har alltid känt att Ted gärdestad inte är något för mig .. Har aldrig fastnat för hans låtar riktigt .. Men nu jävlar e det ändring på det ! Jag och Sara står och skakar loss till Ted ... Säger bara en sak TEEEEED !!!!!!!!!

fredag 28 maj 2010

Underbara människa.


Inte varje dag man får en röd ros:-) du e ju helt underbar. Tack hjärtat.

onsdag 26 maj 2010

Gungan!


Sara älskar en gunga här i närheten. Så diana och malin var ju givetvis sugna på att se vad som var så underbart. ;)

Varberg !

Promenerade i Varberg med Labengtssioni idag haha ! (Sara) ... Underbart att bara slappa så där .. Bara gå i sin egna värld och diskutera allt mellan himmel och jord .. Fantastiskt !! Tack för idag gumman

Sen blev det shopping i mat affären med min bror ! USCH vad jag hatar mat affärer , det e så totalt ointressant för mig , jag hatar det verkligen ! Det är lite som att gå in i en sy affär , UTTRÅKANDE ! Hate it .. Men men jag fixade det !! =)

Kom hem , packade upp allt och så vidare ! Diskade fort och slängde på en tvätt maskin .. Sen kom Hubba (Diana) , då jävlar var det på med mys kläderna och ut i blåsten på låååångis .. Mysigt ! fick några goa skratt där kan man säga .. Lovely

Problem ?

är lite irriterad och har varit det dom sista dagarna ... Känner lite så att vad fan om någon har problem med något som jag gör eller gjort , varför inte bara öppna käften om det ? Blir så irriterad på allt bak snack ! Säg det till mig istället.. Hur svårt kan det vara ? Måste ju vara jobbigare än att jag ska gissa mig till om vad ditt problem e eller vad jag har gjort ? Hmm aja , skit samma jag bryr mig inte ! Men snacka inte bakom ryggen på mig .. vill du veta något så fråga MIG !! INGEN annan...

tisdag 18 maj 2010

Mys dag =)

Har haft en toppen dag ! allt har vairit kanon , mycket tankar på dig =) Dagen har gått jätte fort , rum o tid har lixom försvunnit i mina dag drömmar haha ! Bara posetiva saker nu för tiden =)

Tack för en toppen dag Sara & Diana ! Ni är klipporna i mitt liv !

Imorgon blir det städning på hemma plan först sen blir det Mölndal med Diana , kvällspromenix i slottskogen och sen ett glas vin eller 2 =) Låter dunder..

Torsdags planerna ser jag verkligen fram emot =)

Fredag blir det utgång , men absolut inte i Kungsbacka ! Eller Ah , man vet ju aldrig men ska försöka undvika detta ! För fest i Kungsbacka först blir det iallafall med Michaela & pojjkarna..=) Sen får vi se vart det bär av !!